Munkavégzés helye: Groningen

Készen állsz arra, hogy tagja legyél egy erős, több feladatot ellátó csapatnak, akik nem félnek semmiféle munkától? Van VCA-tanúsítványod?(nem elvárás,csak előny) Még nincs tanúsítványod? Akkor már elkezdheted a vizsgára való felkészülést, mert a VCA- vizsgád kifizetjük és hosszú távú munkát adunk.

Először is készen kell állnod a kemény munkára, ahol többnyire piszkos kezeket kapsz, és külső időjárási körülmények között dolgozol. Az idő nagy részében befolyásoló tényező, például amikor olyan projekten dolgozol, ahol konténereket rakodsz ki, vagy építőmunkásokat segítesz egy építkezésen.

Olyan projektekbe fogsz kerülni, mint: napelemek telepítése, tetők javítása, építkezésen való segítség, konténerek kirakodása vagy ipari tisztítás. Egy projekt egy héttől tarthat egész évig, de mindig biztosítani fogjuk, hogy legalább heti 32 órát dolgozz.

A csapat többi tagjával ingyenesen jársz munkába és a szállás is ingyenes lesz!
A projekt jellegétől és az adott szakterületen szerzett ismereteitől és tapasztalatától függően a bér minimum 10,71 € -tól 15 € -ig terjedő bruttó / óra + extrák.

Elvárások:
– jó fizikai állapot
– bírja a magasságot
– jó angol nyelvtudás
– jogosítvány (előny)
– tapasztalat építkezésben

Amit kínálunk:
– 35-48óra/hét –> garantált 32 óra
– Ingyenes VCA vizsga
– Ingyenes szállás
– Ingyenes munkábajárásHa kiváló fizikai állapotban vagy, és beszélsz angolul; várjuk jelentkezésed.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social Media Widget Powered by Acurax Web Development Company
Visit Us On FacebookVisit Us On Instagram