Megosztás
Kapcsolat
Legörgetés
Vissza

Külföldi állásaink

Állások
Kezdjük!
//Álláskeresőknek

Külföldi állásajánlataink

Tekintsd meg aktuális ajánlatainkat! Amennyiben bármelyik elnyerte tetszésed, várjuk jelentkezésed, majd azt követően írásban megkapod az összes Neked leginkább megfelelő állásajánlatot! Nagyon fontos, hogy mindig vedd figyelembe angol nyelvtudásod szintjét, hiszen ennek alapján tudjuk a különböző ajánlatokat kiküldeni neked!
01.

Dolgozz Te is Nyugat Európában!

Szeretnél Te is külföldön munkát vállalni? Akkor a legjobb helyen jársz!

Kedves Álláskeresőink!
Cégünk immáron 6. éve foglalkozik munkaerő-közvetítéssel és HR tanácsadással!
Jelenleg 16 partnerrel állunk szerződésben, így különböző cégek és különböző munkakörök elérhetőek általunk az év minden napján! Természetesen a munkakörök elsősorban a nyelvtudás szintjéhez igazodnak, így akinek nincs vagy nagyon minimális nyelvtudása van; korlátozottabbak a lehetőségei: de tudunk segíteni.

Az alábbi szektorokban tudunk segíteni HOLLANDIA és NÉMETORSZÁG területein:

Ha érdekelnének munkáink és szeretnél SZEMÉLYRE szabott ajánlatokat kapni, úgy kérünk Téged;hogy töltsd ki az alábbi linken található rövid kérdőívet, hogy megismerhessünk mielőtt ajánlatot küldünk!

Client Review.

" Curabitur convallis fringilla diam sed aliquam. Sed tempor iaculis massa faucibus feugiat. In fermentum facilisis massa, a consequat purus viverra. "

Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük nektek a leggyakoribb kérdéseket amiket Tőletek kapunk. Természetesen további kérdéseidre is kézséggel válaszolunk!

Van közvetítési díj?

Természetesen semmilyen költséggel nem kell számolnod!

Nyelvtudás nélküli munkátok van?

Korlátozott számban, de igen :) Tudunk segíteni a valóban motivált, dolgozni akaró jelöltjeinknek!

Magyar bejelentéssel dolgoznak a munkavállalók?

NEM! Mi csak és kizárólag Holland vagy Német munkaadókkal állunk kapcsolatban, így a bejelentés is az adott országban történik.

Mikor kapok választ? Miért nem hívnak?

Rengetegen nem figyelik e-mail postafiókjukat! Mi elsősorban MINDEN alkalommal írásban küldjük el ajánlatainkat! Az esetek 90%-ban az e-mailek között van a válasz :)

Miért nincs megadva telefonszám, miért nem azonnal hívnak?

Rengeteg a jelentkező, a telefonos tájékoztatás továbbá nem védi sem a munkavállalót sem pedig minket! Így mindeki érdeke, hogy az információk írásos formában cseréljenek gazdát! Természetesen a folyamat második fázisában már csak telefonos kommunikáció zajlik.

JELENTKEZEM!

Válaszd ki a neked tetsző munkát és küldd el jelentkezésed!

© Globe-Job 2016 / All rights reserved.

Kapcsolat
Bezár